Serpens Main Trial 1D Flags

From CARMA
(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Line 23: Line 23:
 
  After the telecon I checked my line definition, I had some narrowband data being averaged in,
 
  After the telecon I checked my line definition, I had some narrowband data being averaged in,
 
  causing the phases to appear bad. Everything looks coherent now with just the wideband.
 
  causing the phases to appear bad. Everything looks coherent now with just the wideband.
 +
 +
'''Adele'''
 +
  * ant(16)(17),win(1,4) #noisy phase
 +
  * ant(16)(18),win(1,4) #noisy phase 
 +
  * ant(16)(19),win(1,4) #noisy phase
 +
  * ant(16)(20),win(1,4) #noisy phase
 +
  * ant(16)(21),win(1,4) #noisy phase
 +
  * ant(16)(21),win(1,4) #noisy phase
 +
  * ant(16)(23),win(1,4) #noisy phase
 +
 +
  * Also, when I do smauvplt vis=uvdata select="-source(noise),win(1),ant(19),-auto" I don't see any MWC346 (for antenna 19).  Is this a problem?

Revision as of 10:27, 24 April 2012

Shaye

Preliminary Flags:
 * tsys=1500.
 * qvack ant(8) interval=0.33 mode=source #cal wheel problem?
 * ant(22),win(1,4) #noisy phase

manuel

 * csflag    # shadowed antennas ?
 * uvflag edge=2,2    # edges
 * qvack select="ant(8)" interval=0.42 mode=source    # 25 first sec of each integration
 * uvflag select="source(1743-038),ant(8),time(10:08:00,10:08:40)"  # qvack is not perfect
 * uvflag select="source(1743-038),ant(8),time(11:07:30,11:07:45)"  # qvack is not perfect
 * uvflag select="source(1743-038),ant(8),time(12:08:40,12:08:50)"  # qvack is not perfect
 * uvflag select="source(1743-038),ant(8),time(12:55:00,12:55:25)"  # qvack is not perfect
 * uvflag select="source(1743-038),ant(14),time(14:25,14:30)"        # high gain
 * uvflag select="source(1743-038),ant(17),time(15:00,15:05)"        # high gain
 * uvflag select="source(1743-038),ant(22),time(14:00,14:35)"        # high gain
 * uvflag select="source(1743-038,serpm),ant(19,20,21),time(14:07:41,15:38)"  # high gains and end of track (elevation, weather ??)

John

After the telecon I checked my line definition, I had some narrowband data being averaged in,
causing the phases to appear bad. Everything looks coherent now with just the wideband.

Adele

 * ant(16)(17),win(1,4) #noisy phase
 * ant(16)(18),win(1,4) #noisy phase  
 * ant(16)(19),win(1,4) #noisy phase
 * ant(16)(20),win(1,4) #noisy phase
 * ant(16)(21),win(1,4) #noisy phase
 * ant(16)(21),win(1,4) #noisy phase
 * ant(16)(23),win(1,4) #noisy phase
 * Also, when I do smauvplt vis=uvdata select="-source(noise),win(1),ant(19),-auto" I don't see any MWC346 (for antenna 19).  Is this a problem?
Personal tools